PRODUSE PENTRU PREVENIREA SI COMBATEREA POLUARILOR

GREENTECH SERVICII ECOLOGICE S.R.L.

va sta la dispozitie cu o gama larga de produse pentru prevenirea si combaterea poluarilor accidentale.

S.C. GREENTECH SERVICII ECOLOGICE

S.R.L.

Str. Iuliu Maniu 30G , RO - 907175 Lumina / Constanta +40 (374) 002 537 mail@serviciiecologice.com www.serviciiecologice.com

„Impreuna pentru o natura curata“

BARAJE ABSORBANTE

BARAJE TEXTILE CU ELEMENT DE UMPLERE ABSORBANT Baraje absorbante pentru retinerea substantelor poluante pe apa sau sol. • Are un raport optim cost-beneficiu .

ABSORBANTI UNIVERSALI

PRODUS NATURAL OBTINUT DIN MATERII PRIME REGENERABILE Poate fi folosit in toate domeniile de activitate. Absoarbe efficient produse petroliere, uleiuri, cat si alte substante poluante. Produs derivat din materii prime regenerabile si inofensiv pentru om, fauna si flora.

KITURI DE INTERVENTII

KITURI COMPLETE PENTRU PREVENIREA SI COMBATEREA POLUARII Seturi cu materiale absorbante si de curatare pentru interventii in cazul poluarilor accidentale. Kiturile sunt echipate in functie de gama de riscuri posibila pe amplasament.

BARAJE PLUTITOARE

BARAJE PLUTITOARE PENTRU LIMITAREA ZONEI PULUATE PE APA Oferim la vanzare sau spre inchiriere baraje plutitoare pentru limitarea ariei de raspandire a poluarii pe apa.

CURATARE INDUSTRIALA

PRODUSE EFICIENTE PENTRU SPALARE SI CURATARE INDUSTRIALA Comercializam o gama larga de produse chimice, pentru servicii de spalare si curatare, folosite in majoritatea ramurilor industriale.
„Produsele au fost testate de echipele noastre, avand in vedere activitatea pe care o desfasuram, astfel putem garanta eficienta acestora“
Absorbanti universali Produs natural obtinut din materii prime regenerabile Este un absorbant universal care, prin proprietatile sale speciale, poate fi folosit in toate domeniile de activitate. Absoarbe efficient produse petroliere, uleiuri, cat si alte substante poluante. Este un produs derivat din materii prime regenerabile si inofensiv pentru om, fauna si flora.
Baraje absorbante Baraje textile cu element de umplere absorbant Baraje absorbante pentru retinerea substantelor poluante pe apa sau pe sol. Bariere plutitoare Baraje plutitoare pentru limitarea zonei puluate Oferim la vanzare sau spre inchiriere baraje plutitoare pentru limitarea ariei de raspandire a poluarii pe apa.
Curatare industrial Produse eficiente pentru spalare si curatare industriala Comercializam o gama larga de produse chimice, pentru servicii de spalare si curatare, folosite in majoritatea ramurilor industriale. Kituri de interventie Kituri complete pentru prevenirea si combaterea poluarii Sunt seturi cu materiale absorbante si de curatare pentru interventii in cazul poluarilor accidentale. Kiturile sunt echipate in functie de gama de riscuri posibila pe amplasament.

PRODUSE PENTRU PREVENIREA SI

COMBATEREA POLUARILOR

GREENTECH SERVICII ECOLOGICE S.R.L.

va sta la dispozitie cu o gama larga de produse pentru

prevenirea si combaterea poluarilor accidentale.

S.C. GREENTECH SERVICII ECOLOGICE

Str. Iuliu Maniu 30G , RO - 907175 Lumina / Constanta +40 (374) 002 537 mail@serviciiecologice.com www.serviciiecologice.com

„Impreuna pentru o natura curata“